Please enable JS

Умови використання

  1. Користувач має право розміщувати інформаційний запис про зареєстровану оргназацію, установу або підприємство в Одеській області після заповнення спеціальної форми.
  2. Користувач має право створити власний аканут на блог-платформі ресурсу.
  3. Користувач гарантує, що пропоновані їм послуги, якщо надання їх вимагає спеціального дозволу, будуть здійснені відповідно до відповідних вимог законодавства України, спеціальні органи яких будуть уповноважені здійснювати нагляд за такою діяльністю Користувача.
  4. Користувач несе відповідальність за всі дії з використанням його електронної адреси, номера мобільного телефону і пароля для входу на сайт.
  5. Згідно з частини першої статті 28 Закону України “Про інформацію” “Інформація не може бути використана для закликів до повалення конституційного ладу, порушення територіальної цілісності України, пропаганди війни, насильства, жорстокості, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, вчинення терористичних актів, посягання на права і свободи людини.
  6. Користувач гарантує, що запропоновані ним товари/послуги відповідають нормам якості, встановленим законодавством України і вільні від домагань третіх осіб.
  7. При розміщенні оголошень користувачі надають русурсу право на обробку їх персональних даних на умовах, передбачених в політиці конфедеційності